Dama Drogerija

Tvoj grad, tvoja drogerija!

Dama

Kada smo stvarali “Damu”, posebnu pažnju smo posvetili samo jednoj stvari: željeli smo da našim dragim potrošačima stvorimo mjesto na kome će pronaći sve što im treba za njegu, ljepotu i zdravlje. I uspjeli smo! Napravili smo mjesto koje kupovinu pretvara u uživanje!

Razmišljali smo o brzini i modernom načinu življenja, zdravoj hrani i dodacima ishrani koji su nam neophodni, o njezi koja vodi zdravijem i kvalitetnijem životu, i naravno, o vječnoj temi ljepote.

Mislili smo o svakom detalju, svakom brendu, svakom dijelu našeg prodajnog prostora, i učinili da vam odabir bude ugodan i jednostavan, jer osmijeh naših kupaca nam je na prvom mjestu!

Drogerija – apoteka Dama razvija i unapredjuje rad u oblasti farmaceutske zdravstvene zaštite, dajući prednost promociji zdravlja, prevenciji bolesti i zdravstvenom vaspitanju gradjana, omogućavajući pojedincu, porodici, grupi i zajednici da aktivno učestvuje u tome.

Pridružite nam se u misiji pravljenja ljepšeg, zdravijeg i njegovanijeg svijeta. Ne zaboravite da svaki dan učinite nešto lijepo za sebe i svoje najdraže!

Koncept NJEGE, LJEPOTE i ZDRAVLJA, nalazi se u drogeriji “Dama”.

Mi znamo koliko je svaka žena posvećena svojoj njezi… Od sada će sve biti lakše!

KONTAK INFORMACIJE

SKOJ-a br. 57,
81000 Podgorica

+382 20 281 177
info@dama.me
http://www.dama.me/

BUDIMO U KONTAKTU