Najmenadžer

Izbor za najuspješnijeg menadžera i kompaniju jugoistočne i srednje Evrope

nagrada_najmenadzerU Sarajevu je, uz prisustvo nekoliko stotina najuspješnijih menadžera iz desetak zemalja Evrope i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz BiH i regiona, održana dvadesetosma po redu ceremonija izbora najmenadžera i najkompanija regiona jugoistočne i srednje Evrope.

Nagradu u kategoriji najbolje evropske kompanije i najmenadžera dobio je generalni direktor kompanije NALL International Jovan Lekić I NALL Grupa.

“Nagrada za NAJ menadžera i NAJ kompaniju, kao i nagrada za NAJ grupaciju predstavlja veliku čast i satisfakciju za postignute poslovne rezultate, koje bilježimo u proteklih 10 godina.

Svaka nagrada, ujedno i obavezuje, a pogotovo nagrada koja važi za najveću i najpriznatiju nagradu u regionu. Zadovoljstvo je veće ukoliko nagradu podijelite sa svojim zaposlenima, koji su najvecim dijelom i doprinijeli dobijanju iste.

U budućnosti NALL Grupa, koju čine: NALL International, Kuća Hemije, hotel resort Ruža Vjetrova i drogerija Dama nastaviće sa razvojem distribucije, maloprodajne mreže drogerija i proširenjem hotelsko turisticke ponude.”

Dobitnici priznanja su privrednici i kompanije, koji su u ovoj godini zabilježili meteorske uspone i rezultate u ekonomskom razvoju, investicijama, ekologiji, kvalitetu rada i zapošljavanju.

Dodijeljene su ukupno 22 menadžerske nagrade najuspješnijim menadžerima i 14 nagrada najuspješnijim pojedincima, koji ne rade direktno u biznisu, ali svojim aktivnostima prave povoljniji ambijent za biznis i ekonomiju.

Najmenadžer